Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ovetande, du levande.

Morgonsolen vilar vid mina ögon
och handflator
närvarande
det är en sann morgon
den är vacker och du
obäddad mellan trassliga lakan
morgonsolen vilar vid mina ögon
och med ditt kön i min mun
fångar vi hösten
utan att ägna en endaste tanke
till resten av världen




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-04 07:04



Bookmark and Share


  träsnidaren
Jag tycker mycket om texten. Snygg som attans!
2013-09-04

    ej medlem längre
läser och myser
sen sätter jag i halsen
så oväntat
men passande

/ P
2013-09-04

    ej medlem längre
så fin så!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten