Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnen och kycklingen

Morgonfrisk och superglad
En ny start på en ny dag
Lukten av min barndomsbostad
Påminner mig om att jag vänt blad
Jag ska vara stark och stor
Göra er stolta var jag än bor
Ska gå långt och slita mina skor
Jag vill vara en av alla dessa människor


Ibland vill jag bara gråta i ett hörn
Sluta kämpa för att vara björn
Släppa på styrkan hos en örn
Plocka ut min rosentörn
Men det skulle inte gå
Tänk allt som rasar då
Jag vill inte ha det så
Allt jag kämpat för att uppnå




Fri vers av Bitförbit
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-05 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin så!
2013-09-06

    Nicklas
Jättefint.
Första stycket talar om styrka och mod.
Andra stycket är naket, om rädslan inför att våga känna sig svag och visa det.

Sanningen är ju att alla är vi svaga ibland.
Och du ska inte gömma sådant.
Förhoppningsvis kommer du ha någon där vid dig, som är stark åt dig, i de stunder du känner dig svag, tills du är stark igen!
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit