Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej poeter och andra


peter larsson uppmärksammade att jag idag har lagt till i min presentation vad jag lyssnar och läser på plus datum
tänkte att en förklaring var på sin plats

allt efter som tid och smak förändrar nuläget
har jag tänkt mig att uppdatera detta

det var en ide
en impuls

skulle vara kul om den tanken kunde sprida sig genom poeter så man får lite läs och musik tips när man kommer till varandras sidor

funderade även på
om jag skulle ha en typ av värderingstermometer
men sen kom jag på att vi alla tycker olika
och tur är väl det

är någon nyfiken på endera av dem
är det ju alltid fritt att fråga

ha en trevlig kväll
hälsningar

hans w




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-03-07 20:41



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Följer ditt exempel :)
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP