Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma armar


Mina armar bara hänger ner,
liksom.
Bara ligger där bredvid mig,
i sängen.

Förvånad studerar jag dem,
ingående.
Till slut förstår jag vad som är fel.

Du finns inte i dem.




Fri vers av Tigger
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-03-08 12:05



Bookmark and Share


  stella
Kort och koncist. Helt enkelt skitbra!
2006-03-28

  vildvin
Känner så väl igen den "förvånade känslan"...

Gillar det ensamma ordet "liksom" - det förstärker budskapet så bra
2006-03-23

  Göran Byrén
sorry ..... irrade omkring och trodde att jag gjorde nytta
när jag bara irrade ... och inte omkring dig
utan utan dig, och det var därför jag irrade omkring ... typ
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tigger