Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reda

Försöker få reda i mina tankar

svårt och fruktansvärt jobbigt idag

de irrar och kan inte riktigt koncentrera mig

fokusera mig

vet att disken väntar men att ta sig dit, usch

vet att tvätten snart måste hängas, blääh

allt detta vardagliga som pockar på när jag bara vill

VARA i detta nu

känna friden i själen

få känslan att vara här och nu in i mig

Oredan i mina tankar är stor och ingen särskild reda i dessa




Fri vers av Helene Månsson
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-03-08 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma