Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erbjudande: 30% rabatt på tidningen Skriva



 

Som medlem på poeter.se får du 30% rabatt på en helårsprenumeration på Skriva – tidningen för dig som skriver. I varje nummer delar Sveriges främsta författare och skrivarcoacher med sig av sina erfarenheter och råd.

För att utnyttja rabatten använd länken som återfinns på din sida under medlemserbjudanden.

www.tidningenskriva.se
www.facebook.com/tidningenskriva
www.twitter.com/tidningenskriva




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-03 06:03



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
POESI 2.0 - Vi firar att poeter funnits i 20 år!
Ett stort tack till alla som lämnat in bidrag till vår Jubileums Antologi för att tillsammans fira poeter.se första 20 år. Undrar var vi alla är vid nästa? Och grattis till alla medverkande poeter!

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!