Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vägrade att dö

Vi dog aldrig
Världen gick aldrig under
Vi stod emot tidens tand
Etsade oss fast vid livet

Likt mitt ärr över ryggen
Efter dina naglar
Från den där kvällen
då vi älskade vilt

En bruten vinge
Rädd för att bli lämnad
En pojke med livet framför sig
Det fanns något som förenade oss

Vi slängde oss nakna ut i livet
Hoppades på det bästa
Landade i varandras armar
Vi vägrade att dö denna kväll




Fri vers av Pierre Ström
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-26 21:54



Bookmark and Share


  Tino
Vackert, finns inget mer att säga
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström