Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är någonting med natten

Det är någonting med natten.
Är det bara är mörkret
eller tystnaden
eller för att himlen täcks av miljoner människors drömmar?
Tiden verkar på ett annat sätt
Tankarna lever annorlunda.
Inget är sig likt.
Som ett besök vid sidan av.
Det är någonting med natten.




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-27 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions