Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spacklade hålet (Bara det ser bra ut)

 

Snygg frisyr och trevligt sätt
Marknadsföring av ett falsk leende
Glömmer insidan så väldigt lätt
Allt som krävs är ett seende

Någon kommer märka hålet inuti
Vill du bara vara ett sceneri?
Vad har du tänkt göra nu?
Har du något svar på frågan - Vem är du?

Snubblar in på en rökig bar
Slår i axlar och svär i kör
Dränker det sista som du var
Fyller det växande hålet med likör

Någon kommer märka hålet inuti
Vill du inte vara vacker poesi?
Vad har du tänkt göra nu?
Vad är svaret på frågan - Vem är du?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bitförbit
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-29 01:03



Bookmark and Share


    Nicklas
Svaret kan vara väldigt svårt att finna. Å andra sidan kan det vara väldigt enkelt. Men oavsett så är det nog främst upp till en själv att finna svaret, men givetvis kan man få hjälp på vägen av andra.

Väldigt bra skrivet detta. Du är väldigt duktig, du har talang. Men det vet du nog redan om!
2013-09-29

    Lone Wolf
Snyggt...
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit