Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klick, klick...

Sikta mot pannloben, missa ej vårt mål.

Klick efter klick, så mycket förnuftet tål.

Länge, länge leve, tålamodets ändlösa kopp.

Hör basgångar gå, pulsen sätter inga stopp.

Vi dansar döden, på parkeringar och parkett.

Klick ett klick igen, beskåda bravaderna vi sett.

Vårt andetag plötsligt, när neonljus blinkar till.

Greppa handen hårt, det är allt vi egentligen vill.

Klick ett sista klick, det var väl inte alls illa.

Pang hjärtat slår, under stjärnorna så stilla.




Fri vers (Fri form) av Marcus Gabriel Fors
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-29 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors