Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela spelet

Drömmar går i kras
Som de var i glas
Dumma, dumma mig
Ville bara tro
Låta fröet gro
Snubblade på grödan

Ligger sårad ner
Hoppas ingen ser
Värdigheten håller andan
Snubblar upp på ben
Ser till att vara ren
Låt ingen få se ner

Vet jag varit dum
Borde varit stum
Hade ändå haft pennan
Känner skuld och skam
Skulle aldrig gått fram
Vad spelar det för roll nu?




Fri vers av Bitförbit
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-01 22:46



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Vi alla gör misstag...vi alla drömmer.
Kram



2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit