Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla dumt

Vakuum
Ett jävla vakuum
Långt där inne
Ingenting existerar
Så mjukt
Så jävla mjukt
Försvann allt
Att jag inte förstod
Trodde jag visste
Pratade på som få
Men när jag skulle visa
Öppna mig så du fick se
Så var det tomt
Så jävla tomt




Fri vers av Bitförbit
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-01 23:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande väl
2013-10-03

    Lone Wolf
Smärtsamt...
2013-10-01

  Rasmus Ström
Det finns mer gött längre in, jag lovar, en gröt, inte alls tomt!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit