Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katedral i St. Petersburg

Som änglapärlor
Till Gud
I trohet
Som ibland tvekar
Som behöver samling

Kärleken försöker
Vara total
Men utmanas av
Våra svagheter
Egot och begäret




Fri vers av Tarras
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-02 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras