Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vila i en vrå

 

Lägger mig till söms

till vila 

 

sluter mig i en vrå 

dit inget når 

 

måste andas en stund 

få ro 

 

där en morgondag 

till slut

 

kan få gro 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-04 00:15



Bookmark and Share


  Armo
Jag läser sorg, ensamhet och längtan efter en ljusare framtid.. vackert skrivet..
2013-10-09

  ~Leonardo~
Den här ger en ro när man läser den... skönt.
2013-10-06

  Lars Hedlin
VAckert och varmt!
2013-10-06

    ej medlem längre
Vackert!Skönt!
Tack!
Z*
2013-10-04

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-10-04

    ej medlem längre
Så skönt det känns .. att hämta kraft i vilan och lugnet
2013-10-04

  peter markurth
gilar den
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene