Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilemmat med distans

Jag älskar distans
Då slipper ni komma på hur platt jag är
Då kan vi bestämma
"Vi är kära"
"Vi är vänner"
Och vi ifrågasätter det inte.
Åtminstone inte ni,
tack,
tvivel och ånger - det lämnar vi till mig

Jag hatar distans
Då kommer jag på hur platt jag är
Då när jag bestämmer
"Jag älskar honom"
"Jag hatar honom"
för att sedan kasta om totalt
när avståndet mellan oss krymper
(eller ökar)

Jag vill hålla allt
så långt borta,
trots att jag kräver all världens närhet
Med en tunn glasruta emellan så är allt
lugnt, tyst
Jag är inte tydligen inte skapad för att interagera
utan för att rasera,
fundera, frustrera, explodera, kapitulera

Så håll mig på avstånd
Distansen kanske är det som håller oss i schack,
om du mött mig igen så hade du kanske velat

ha dina läppar för dig själv




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-07 19:26



Bookmark and Share


  Fröken Stork
Fin och lite småjobbig text, jag blir lite nervös av den. gillar framför allt raden där orden faller som på varandra - "rasera, fundera, frustrera...". Applåd!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta