Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågade någon idag, ibland svarade jag sanningsenligt, enär det sista jag innan dess läst, i huvudsak bestod av bilder, menvisstett charmerande förklarande av konst enärerna ifråga, i boken Glad Konst! Copyright 1975 Sten Möllerström, etc...


Läser du?

Men, visst, orkade jag ta mig för, att efteråt, läsa från sista stycket, sidan 104, sedan tidigare påbörjad Amiel. En drömmares dagbok...

Jag är mer meditativ och kontemplativ än något annat, och glädjen att återvinna medvetande och besinning av mig själv, att smaka min frihet, att höra tidens brus och sorlet av det universiella livets ström är stundom nog för att jag ska glömma all annan åtrå. Denna känsliga apati har till sist förkvävt behovet av att producera och förmågan att utföra.




Fotfolksnot: Efter och förföljande sidor medger viss insikt...Som någon annan i resonans komponerandedåmusik visat i kunskapskanalenhäromdagen...Och som vanligt ta och ge Ami Good"wo"man i Democracy Now en titt...Inte bara bl.a, bla, bla...




Övriga genrer av figurett
Läst 340 gånger
Publicerad 2013-10-09 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett