Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är min mening?

Att forma en mening
Forma känslor till figurer
Ge dem ögon som strålar
Läppar som suktar
Ge dem armar som omfamnar
Och ben som sparkar dig iväg
Var är meningen
Som fyller mig
Ger mig min figur
Jag känner mig tom på ord
Tom på känslor
Som att hålet i min mage
Min mörka dunkla själ
Tagit över till sist
Suddat ut min mening
Orden som gav mig karaktär
Kvar är bara något suddigt och mörkt




Fri vers av Bitförbit
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-09 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tomheten fylls alltid på tillslut... Starka rader!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit