Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlängtan x 3 [tanka]

---

Jag tömmer en burk
Min bästa vän fyller år,
jag är inte där

Knivskarp vind, fönsterspringa
Kylan blev min fredagsvän

---

En suddig, vag, bild
rutor i webbkamera
"Skål!" skriker ni, "Skål!"

Gratulerar och gråter
Jag saknar er här borta

---

Löv faller sakta
i ett annat lands tidzon
"Sluta prassla nu"

Vill stanna kvar i värmen
Men jag valde själv att fly

---




Bunden vers (Tanka) av frosthjärta
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-11 20:47



Bookmark and Share


  INDIEPOP
Det var längesen jag läste något du skrivit. Fint!
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta