Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödscell

det finns inget sånt som att värdigt invänta döden.
hela livet är ett skrik av tyst desperation.
händer som sträcker sig efter dig,
på ica,
på torget,
på tunnelbanan




Fri vers av vove
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-14 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove