Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni i närheten

kontroll
makt
känsla
behov
längtan
bildar ett hat
du som förstör
du som stör
mig...

lyckan
glädjen
makten
förvann

Försvinn!!!




Fri vers av Malin Johansson
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-08-18 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.