Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyr till månen i natt

Vi flyr till månen i natt,
äter upp himlen, delar lika på den,
mätta behöver vi aldrig känna hunger igen.

Där målar vi allt, i de färger vi vill ha.
Vi kysser varann och vi vet båda att allt kommer att bli bra.

Jordens olustiga labyrinter, kommer att försvinna tillsammans med oss, då vi flygande bryter oss loss från dåliga samveten , krossade hjärtan, änglarnas tårar, vi kommer aldrig någonsin igen behöva kalla oss själva för dårar.


Så snälla, säg att du är hungrig, att du vill dela på himlen,
bygga ett bo på månen med tillsammans med mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-18 14:53



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo ... så vacker ..

2013-10-18

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-10-18

  Lärling
Härlig, lustfylld dikt!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann