Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Om man har suttit på taket länge nog
utan att falla ner och
den vind som ruskat och dragit
har gett upp

Varför tar man sig då inte ner och njuter av
det som väntar utan sitter kvar och
letar frenetiskt efter de moln som eventuellt kan
dyka upp på en till
synes sorgfri himmel?




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-23 09:26



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Om andra strofen haft samma fina rytm som den första hade det liknat ett litet mästerverk, formellt sett.
2013-10-25

  anits VIP
Tänkvärda rader
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa