Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Starstruck in Stockholm 30 augusti 2012


TRE DECIMETER FRÅN LADY GAGA


Jag var bara tre decimeter från Gaga
tre decimeter från dig
du kom emot mig i torsdags kväll
en science fiction-babe från Grand Hotel

Jag var bara tre decimeter från Gaga
tre decimeter från dig
du fantastiska Princess Bitch
superbegåvad och filthy ritch

Jag körde upp min kamera
i fejset på dig
och du tittade på mig
Det här är sant!

Våra blickar möttes
och jag kände att jag fick en
Invitation to Fame
Det här är sant!

Och jag var bara tre decimeter från Gaga
tre decimeter från dig
nu ska jag lägga ut en hook
för man kan chatta med Gaga på Facebook

På din show så sa du
att Lady Gaga inte finns
att det är vi som konstruerar dig
men det är inte sant

För jag var bara tre decimeter från Gaga
tre decimeter från dig
och sen försvann du i din bil
men nu vet jag att du finns
for real






Bunden vers (Rim) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-23 17:37



Bookmark and Share


    Melona
Du har ett grymt flow i dina texter och de är nästan i den mest rena perfektionen vad gäller rytm, musikalitet och ljudtonation.

Innehållet harmonierar också och jag blir på något sätt väldigt glad av dig! Din energi smittar genom skärmen!
2013-10-24

  Kaptenlöjtnant
skön
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman