Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntade på dimman

ljusmattan

lade sig över henne
bredde ut sig

bländade hennes ljusa ögon

väntade

på dimman




Fri vers av Inez L VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2013-10-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L VIP