Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig..

Bär ut mig från denna plats, sätt plåster på alla
mina sår och se till att de aldrig öppnas igen.

Kyss mina ögon så att de öppnas för alltid,
smek mig på på mina läppar så att de fylls med
glädje igen.

Lek med mitt hår så att de alltid är livfullt,
och krama mig så att jag aldrig fryser igen.





Övriga genrer av Förstörd
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-11 14:24



Bookmark and Share


  Daemon
Vacker... men föreslår ändå några potentiella förändringar (det är väl det man ska göra som kritiker?)
Byt ut "sätt plåster på" mot ex. "bandagera".
"Lek med mitt hår så att de alltid..." ändra "de" till "det". :-)
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Förstörd
Förstörd