Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är han

han som måste vara min



och jag är hon
hon som skulle dö för dig




Fri vers av dramatisk
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-28 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dramatisk