Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kram v.s. tomhet

Värmen från en kram fylld av kärlek

har en märklig förmåga att fylla det stora hålet av tomhet i min person.

Tänk att en kram som bara är ett ögonblick lång

kan göra så mycket...




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-01 11:53



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvlig öm och underbar lite text! Med mycket längtan i sig! Kram <3
2014-08-04

    ADI Nehlin
så sant..fin
2013-11-02

  Angela Bohlin VIP
Kanske är det så att vi människor behöver fler kramar, än vi idag både ger och får
2013-11-01

  KYREUS of Sweden
Underbart!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0