Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting ska..

..få hindra oss från att vara
oss själva


och förstå hur mycket
vi egentligen betyder




Fri vers av Deddis
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis