Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hindra mig inte

jag visste


om min flykt
från omvärlden


och från resten av mitt liv
som jag kämpat så för att leva


men inte riktigt klarat av


men gjorde inget åt det skedda




Fri vers av Deddis
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis