Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången

Ur havets djup
Från bergets brant
Sjunger vindens folk om ringens sång

En ring av tid
En ring av hopp
En ring av kärlek

Dansen går från våg till våg
Under havets yta strålar vår stad

Min saga
Min myt
Min historia

Där kunskapen väcks till liv igen
Och själen läker sina sår

Här är friheten
Här börjar sången...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse