Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel vs Helvete

Vinden sliter tjutande ekens rötter
I tystnadens skepnad virvlar vår dimension förbi

Sökande
Knuffande
Efter sanningens klocka

Varför du kom vet ingen
Född av en Ängel
En Demon din far

Sakta tynar dina krafter
Helvetets gap sluter sig
Och Himlen öppnar sig åter

För vad
För vem
För dig...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 133 gånger
Publicerad 2013-11-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse