Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad klistrad kärlek

Likt ett höstlöv klistrad mot ett fönster
Hänger jag dig hack i häl
Din värme och energi strålar mot mig
Med en armlängds avstånd
Ser jag din vackra ryggtavla
Hur dina andetag är lugna

Men du ser mig inte
Jag är ingenting för dig




Fri vers av Sis
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-03 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis