Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keramik Zenith Vattuman


Handen cirklar mjukar formar solen ser på

Dammet virvlar spelar andas kvarstår ändå

Vägen ringlar skjuter faller landar ter sig märkligt

Du tar ett steg och är mycket tyst också

Svärta som framstår frågar tränger sig på

Dagar som försvinner och ljus som bleker så

många städer och timmar som verkar så verkligt

Men du känner längst in att det inte är så




Bunden vers av Love von Melen
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 08:51



Bookmark and Share


  kuf_90
Hoppas att du vill gifta ner dig med mig.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen