Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullande stenar

Regnig måndag morgon
går till ICA med en kompis
tar ut pengar
handlar lite frukost

Tänker att man är ingen
i det sociala spelet
bara en rullande sten

Kommer hem
trött och lite ledsen
ont i magen
Det är så det känns
att vara en rullande sten

pratar inte längre lika högt
agerar inte lika stolt

Sitter och lyssnar på musiken
tar en kopp kaffe och röker
vet inte var den här dan ska ta vägen
är sugen på alkohol

Vara den som är sist i raden
den man jagar
läser in och slänger bort nyckeln
glömmer bort

en rullande sten...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-04 10:20



Bookmark and Share


  Nina.H
Så det känns i tråkig vardag.. en väl fångad känsla.. fint beskriven!
2013-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ingenting händer och man fastnar i vemod. Den bilden målar du i grått.
2013-11-05

  KattenKin VIP
Vackert formulerat vemod, som en sorgsen blues.
2013-11-04

    H Mstedt
Du skriver så fantastiskt talande!
2013-11-04

    ej medlem längre
Långsamt och enahanda då är det en jobbig dag.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman