Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressat samhälle

alla dessa kommentarer
blir till tjat oavsett
vilja av det eller inte!!!

Alla dessa hån
när du inte vet
slänger mig hårt i väggen
klarar snart inte mer

står emot så mycket
så mycket som ingen annan ser
men det blir tydligen
mer och mer

kommentarerna fler o fler
ett ökat antal ord
meningar på denna jord

fulla av hat

fulla av avsky
fulla av ingenting
hämnden kommer sen
när du återigen
får igen...




Fri vers av Malin Johansson
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-08-19 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.