Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Dolda

Havet brusar i takt med vindens sång
Solen sänker sig över horisonten
De dolda kommer fram för att leka

Ur grottor kommer de fram
Ur vinden hörs deras musik
Ur stjärnorna hämtar de sitt ljus

Timglasets sand fortsätter att rinna

Tiden står still i deras ystra lek
Och slutar i solens stråle...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse