Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört Glas

Du önskar
Du längtar
Att han var din far
Inte vindens Demon

Du bryter dig fri från drömmar av guld
Du faller i en Ängels armar
Darrande och skör som glas

Växer dig stark
Du skaffar ett inre av stål
Ett yttre av järn
Och en själ som en nyutsprungen ros

Han finns ej mer
Du är kraftens kärl
Jag är Draken
Du är Ängeln i mitt liv...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse