Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsöga

Ensamhetens garn väver sin väv
Väver
Repar upp
Väver igen

Fjärilsöga ler mot mig i solbelysta trädgårdar
Där lunden döljer sin ålder
Glömmer sig själv

Där stenar sover sin stilla slummer
Och drömmer om tider som flytt
Om tider som komma skall

Garnet repas upp
För att förenas med närhetens garn

Det garn som binder dig
Det garn som binder mig
Det garn som binder oss alla...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse