Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krokben


Vissa människor försöker att ta krokben för andra

Tycks visst njuta av det

Att känna den innersta makten om de lyckas

få någon att falla

Ramla ner i avgrunden

Trampa på dem

Hoppa lite på dem

Elaka och dumma människor

Inte så speciellt snälla

Så ser man inte upp kan man hamna

i en sådan fälla

Har själv varit nära att gå in i ett sådant krokben

en gång i tiden ifrån en annan

Men än så länge står jag fortfarande stadigt kvar

med båda fötterna på marken

med full kontroll

Peppar peppar ta i träd...

Vissa människor!

Ken Cassel
5/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-05 22:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Samhället av idag...bra beskrivet...
2013-11-07

  anits VIP
Det finns människor som bara ser sig själva
2013-11-05

  queenia
... vissa människor måste man passa sig för..

bra skrivet! :D
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel