Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~träd a~

så föll de sista bladen

Och redan sväller nya knoppar

Vad vet väl träden om vintervinden

När drömmen om våren är så stark

 

Jag önskar mig styrkan av ett träd

Att tro på sin inre kraft

Skjuta knoppar fastän i november

 

Växa med rötter djupare år för år

 

Som människa flackar jag 

Vacklar mellan här och nu

Tvekar inför livets storhet

Blickar tillbaka till det som var

 

Orden rotar sig

Letar sig till en djupare källa

Törstande efter mer än kunskap 

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~