Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Du sitter i det tysta tryckande mörkret
Där tankar flyger skrikande i ditt inre

Du vill springa och skaka av dig bilderna
Men du kan inte

Du sitter fast i en bur som inte kan öppnas
Ty tiden är dess nyckel

Det enda du vill är att hoppa av
När vansinnets karusell snurrar
Men för vad

Ett svar
Ett svar till evighetens frågor...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-06 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse