Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögats Hemlighet

Ögats hemligheter är många säg vad döljer det
Själens skugga eller vindens kraft
Frågor så många men intet till svar

Kom min vän låt oss sjunka
Sjunka allt längre ner i avgrundens djupa brunn på jakt efter sanningen

Kom min vän låt oss ledas genom skogar
Av längesedan flydda myter

Följ flöjtens trolska rytm och säg vad du ser
En skog med förunderliga varelser
Eller vår framtid
Frågor så många men intet till svar

Timman är sen men ögat är vaket

Kom låt oss vandra genom karga dalar
Och jaga vår högsta önskan
Dansande i månskenets glans bort i fjärran

Kom mitt ögas hemlighet
Kom och avslöja det din kunskap gömmer
Gömmer det själens skugga eller vindens sång

Frågor så många men intet till svar
Dröjer sig kvar i glömskans salar...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse