Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö ung


Lev hårt och bli till ett vackert lik

För de allra kändaste är visst tjugosju år

ett magiskt år då de tar sig dit

då de alla under jorden går för att aldrig mer

komma upp igen

Lägger sig till sin sista vila i graven

Jimi H, Janis J, Anna Nicole S, Mark B, Amy W

och så vidare

Så vill man dö ung kan man göra som dem

Leva hårt och bli till ett vackert lik

Om det nu är någonting att sträva efter

att dö ung?!

Det svaret vet bara du..

Ken Cassel
7/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 14:46



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Du har klarat dig, Ken!
Vi poeter blir typ 90+
Och lästa i nästa århundrade,
Sen får vi alla utmärkelser
postumt förstås
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel