Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen av dig x 3 [tanka]

"Cigarett, någon?"
Glöd som speglas i ögon,
en kort, hård nick. "Ja."

Men när du släckt din låga
brinner jag fortfarande

---

Strålkastarljuset,
jag svimmar snart på scenen
Pulserande bas

Jag hatar fjärde raden,
för helt plötsligt är du där

---

Jag vaknar naken
Du andas tungt, men stilla
Skrynkliga lakan

Jag gömmer mig i köket
Du minns inte att jag kom




Bunden vers (Tanka) av frosthjärta
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta