Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"NEJ"

"NEJ"
Du vaknar med ett ryck
Hon var i dina drömmar igen
Stod där som en Dödens Ängel
Hennes fingrar lika vassa som livet självt
Hennes hår
Hennes hud
Hård
Jämn
Vass
"NEJ"
Du vaknar med ett ryck
Skrikandes
Vet vem hon är
Hon är du
Fingrar som vassa knivar
Ditt hår
Din hud
Hård
Jämn
Och vass som livet självt...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse