Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"If you will believe that God loves Y-O-U, it’s then that you can believe He wants to supply your every need!" Creflo Dollar


knackar inte på fel dörr igen

vill få gensvar

eller i alla fall svar

"men du har fått svar"

ja

men jag vill att han säger svaret

"kommer han inte göra, för besvärligt"

jag är inte värd ens den energin hos honom?

"vill du få svar här?"

nej

"Delight yourself in the LORD and he will give you the desires of your heart." Psalms 37:4





Fri vers av Ess VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP