Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk er att det som är skrivet "" ska läsas med förakt och äckel.


Vuxen Mobbing


Orkar inte mer
Vill inte längre

"Du vet allt du!"
"Du ser allt!"

Tar en kopp kaffe och blundar
Låter tankarna vandra
Kanske sitta ute en stund

"Det är bra synd om dig!"

Lägger lite patiens
Bläddrar genom skvallerpressen
Solen skiner
Står ute en stund för att bli varm

"Du syns att nu!"
"KÄRRING!"

Mitt hjärta gråter
Vad har jag gjort mer än existerat

Mina lungor värker och jag faller ner mot mörkret igen...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse