Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå Riddare

Tvekande styrs du av tidens gång
Dagar kommer likt ett tecken på evighet

Stilla dras du närmare den dag då allt ändras
Ändras till din fördel
Ändras till din nackdel

Ändras till den du blivit

Riddare av grått
Säg vad gömmer ditt hjärta
Genom tidens salar vandrar du allen
Ty kampen var ej din

Drömmen slutar lika fort som ljuset slocknar
Och evighetens klockor klingar åter…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse