Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad

Skåda tempelaltaret bestrött med vårens blommor
Som sakta vaknar ur tidens slummer

Se hur dammet virvlar bort i solens lågor
För att läggas till ro bland mossa och blad

Druvans vin gör mig berusad
Av liv och glömska

Jag dränker mitt liv i bägare efter bägare
Av sötma och bitterhet

Bitter för att jag förlorat något
Jublande för att jag funnit något
I år som passerat förbi
På denna min så gropiga väg…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-08 20:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här går tanken till en låt med Shane MacGowan & The Popes (inte bara p g a vinet...): "Lonesome Highway"
http://www.youtube.com/watch?v=877-UMLU34g

2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse