Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~älskade~

den vackraste gåvan livet gett

Är du

Mitt ljus som lyser upp mörker

Att dela livet med dig

Är en gåva

Ödmjukt jag ödet för det tackar

De slingriga omvägar jag gått för att nå livets mål

I mörkret så ofta har varit...

Du är min andra hälft

Fastvuxen hjärta vid hjärta

Det  finns inget jag saknar

När jag sida vid sida med dig vandrar

 I livsljus




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-08 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodigt, härligt"
2013-11-08

    ej medlem längre
<3 poesi^^
2013-11-08

  aol
underbart berörande yllning till din kärlek,
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~